We mogen weer! Verras je gasten met verse, unieke speciaalbieren.  

Baltic Bandit

Baltic Porter: wa’s dat dan? Wel: Peter de Grote leerde tijdens zijn reis door Europa het Engelse porter kennen en liet er scheepsladingen van naar Rusland varen, voor aan zijn Tsarenhof. Dat bier werd, om het goed te houden, versterkt met extra hop en alcohol (net als India Pale Ale) en kennen wij nu als Russian Imperial Porter. Baltic wil dan niets anders zeggen dan dat het een lokale, en vaak minder alcoholische, interpretatie van die Russian Imperial Porter is.

De smaak van Baltic Bandit wordt gedomineerd door een rijke moutzoetheid waarin je donkerrood fruit kunt ontdekken, net als tonen van karamel en toffee. Omdat het niet stevig is gehopt, is de bitterheid beperkt; eerder balanceert dat de restsuikers. Wat je verder nog kunt verwachten: een volmondig en verwarmend bier!

Wij krijgen van BrewDog een exclusieve afvulling op fust (KeyKegs) en kunnen die aan je uitleveren omstreeks 26 februari als je nu bestelt. Bestel drie fusten of combineer slim met deze barley wine en deze brown ale en wij bezorgen je bestelling gratis.

ABV 6.5%
Inhoud fust
resterend

€89 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten