We mogen weer! Verras je gasten met verse, unieke speciaalbieren.  

Cloud Cartel

BrewDog combineert in dit bier de lichtvoetige stijlen ‘session IPA’ (laag in alcohol, wel een bek vol smaak) en ‘New England IPA’ (heel veel hop, maar relatief weinig bitterheid) et voila: New England Session IPA is geboren! Bestel Cloud Cartel en je schenkt je gasten een heel vers, super doordrinkbaar bier, barstensvol tropisch fruit en met een zacht moutprofiel. Je proeft meloen en ananas, samen met citrustonen van grapefruit- en limoenschil en wat citroengras. Dat is wat wij noemen smaakrijk genieten!

Dit bier is een mooi voorbeeld van hoe de bierrevolutie voort dendert: telkens weer worden er nieuwe stijlen uitgevonden, soms door piepjonge stijlen met elkaar te vermengen. De radicale vernieuwers van BrewDog weten wel raad met deze explosieve mix! Cloud Cartel komt uit de FanZine series: bieren die normaal uitsluitend beschikbaar zijn op blik - als je een abonnement hebt en in het Verenigd Koninkrijk woont.

Wij hebben een exclusieve afvulling op fust gekregen, die jij nu kunt bestellen. Meteen nadat wij het bier ontvangen uit de brouwerij leveren we het in week 36 bij je af.

Let op! Zoals vaak op Brewfinder is er maar een beperkt aantal fusten en op is ook echt op.

ABV 5%
Inhoud fust
resterend

€89 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten