In verband met COVID-19 bieden we tijdelijk geen nieuwe bieren aan.  
Unieke en superverse speciaalbieren Gratis bezorging vanaf 3 items Eenvoudig achteraf betalen

BrewDog

De meest radicale vernieuwers van de Europese biertraditie komen zonder twijfel uit Schotland. BrewDog staat gelijk aan compromisloos gemaakt, smaakrijk en creatief bier,

Flying Couch

In een niet aflatende zoektocht naar onderscheidende bieren brouwt Flying Couch een eclectische mix van klassiekers met moderne twist: hoppige IPA’s, sour ales en zelfs op Duitse leest geschoeide pilseners.

Kehrwieder Kreativbrauerei

De combinatie van een klassieke liefde voor bier en een open en nieuwsgierige instelling – er borrelt iets moois op in Hamburg

The Garden Brewery

Al verkozen tot de beste brouwerij van Europa door bierclub Beer52 (50.000 leden) én een porter die het zelfs tot de Ratebeer Top-10 schopte): hallo Garden Brewery!

Tiny Rebel

Tiny Rebel werd in 2012 opgericht in Newport (Wales, niet Oregon) door zwagers Bradley Cummings en Gareth Williams – de laatste leerde thuisbrouwen van zijn opa, en interesseerde zijn zwager er voor. 

Thornbridge

Thornbridge bieren zijn traditioneel met een moderne twist. De brouwerijslogan Innovatie, Passie en Kennis vat het mooi samen: Thornbridge draait om excellent bier.

Stone Brewing

Stone staat bekend om de compromisloze en unieke bieren die ze brouwt terwijl ze duurzaam ondernemen en de kunst van het brouwen centraal blijven stellen. 

Flying Dog

Flying Dog Brewery draagt al meer dan een kwart eeuw bij aan de bier revolutie. Brouwmeester Matt Brophy is verantwoordelijk voor de gedurfde maar immer harmonieuze bieren.

Birrificio Lambrate

Birrificio Lambrate is een fakkeldrager van de de bierrevolutie. Sterker nog: zij verlichtte het pad voor velen, want al in 1996 opende ze haar deuren in de gelijknamige wijk van Milaan.  

Nøgne Ø

Gunnar Wiig en Kjetil Jikiun willen anderen laten delen in hun passie voor goed bier. Zij wilden graag variëteit en diversiteit in de bierwereld brengen – en het resultaat is Nøgne Ø.

De Molen

Brouwerij De Molen hoort bij de ware pioniers van de Europese bier revolutie. Oprichter Menno Olivier is ‘a man with a plan’ en lang voordat het hip werd brouwde hij al intense bieren met een karrenvracht hop of de diepe smaken van koffie en chocolade.

KEREL

De oorspronkelijke giststam van een familiebrouwerij bleef bewaard in flessen, verscholen in de oude kelders. Experts kweekten die gist weer op, die sterker en hongeriger bleek dan ooit – een garantie voor geweldig bier. KEREL is here to stay!