In verband met COVID-19 bieden we tijdelijk geen nieuwe bieren aan.  
Unieke en superverse speciaalbieren Gratis bezorging vanaf 3 items Eenvoudig achteraf betalen

Over het bier en de fusten

Nee, wij leveren de bieren in one-way fusten.

Sommige fusten – zoals die van KeyKeg© en Dolium© – moeten worden ontlucht voordat je ze kunt aanbieden. Omdat alle one-way fusten recyclebaar zijn, willen wij je vragen de lege fusten in het plastic recycle circuit te brengen. Je kunt de lege en ontluchtte fusten ook als bedrijfsafval aan je afvalverzamelaar aanbieden.

Draai de rode ontluchtingsdop op de KeyKeg aansluiting. Druk en draai deze dop naar rechts om de KeyKeg geheel te ontluchten of gebruik hiervoor de ontluchtingssleutel. Verwijder hierna de zwarte gripring bovenop de KeyKeg, door deze linksom geheel los te draaien. Hierna kan de KeyKeg op de grond worden gelegd om te verkleinen. Verwijder de rode ontluchtingsdop voor hergebruik. Gooi de restanten van de KeyKeg in de plastic recycle container of breng ze naar je afvalinzamelaar. Een lege KeyKeg is bedrijfsafval.

Waar mogelijk worden alle one-way fusten (KeyKeg©, Dolium© kegs, Petainers© e.a.) zoveel mogelijk gerecycled.

De fusten hebben een inhoud van 20 liter.

De houdbaarheid van een bier kan wisselen. Zie daarvoor de THT datum op het fust. Maar omdat levering direct van brouwer aan bar plaatsvindt, is er geen tussentijdse opslag nodig en is het bier na levering altijd nog ruim houdbaar.

Onze bierexperts selecteren brouwers over de hele wereld. Maar de meeste bieren komen uit Nederland, Amerika, Engeland, Duitsland en België.

Heb je klachten over de kwaliteit van het bier neem dan contact op via support@brewfinder.nl of 076 20 45 222.

Door ons geselecteerde brouwers van over de hele wereld bieden hun bijzondere batches speciaalbier exclusief via Brewfinder aan. Je kunt kiezen uit een steeds wisselend assortiment van ’n 30 bieren.