In verband met COVID-19 bieden we tijdelijk geen nieuwe bieren aan.  
Unieke en superverse speciaalbieren Gratis bezorging vanaf 3 items Eenvoudig achteraf betalen

Zo werkt het

Brewfinder is hét online platform voor de meest zeldzame speciaalbieren van over de hele wereld. Het verbindt ambachtelijke brouwerijen en hun unieke bieren met horecagelegenheden die op zoek zijn naar iets bijzonders. Het exclusieve Brewfinder-assortiment biedt niet alleen de mogelijkheid je van je buurman te onderscheiden, het laat ook de harten van je meest veeleisende gasten sneller kloppen. De bieren zijn alleen via Brewfinder verkrijgbaar, voor het eerst in Nederland en altijd supervers door directe levering van brouwer aan bar.


Zorgvuldige wereldwijde selectie ambachtelijke brouwerijen

Onze bierexperts selecteren ambachtelijke brouwerijen van over de hele wereld. Het zijn zowel bekende craftbierbrouwers als onontdekte brouwtalenten die bewezen hebben specials van een constante, hoge kwaliteit te brouwen.

Unieke bieren

De geselecteerde brouwers bieden hun eenmalig gebrouwen specials, limited editions, collabs en one-offs vaak al voor ze afvullen op Brewfinder aan. Je kunt kiezen uit een exclusief aanbod unieke speciaalbieren-  van toegankelijke tot complexe smaken en van zeer betaalbare tot hoger geprijsde bieren. Maar vooral: altijd uniek! 


Altijd als eerste op de hoogte

Meld je aan voor onze updates via e-mail en Whatsapp om nooit meer een uniek bier te missen. Via Brewfinder kun je deze bieren rechtstreeks bij de brouwer reserveren door een bestelling te plaatsen. Het bier is beperkt beschikbaar: op = op.

Eenvoudig online bestellen en volgen 

Nadat je een bier hebt gereserveerd, ontvang je updates per e-mail over de status van je bestelling. We leveren de speciaalbieren in trays (blik) en/of 20 liter one-way vaten zonder emballage.

Rechtstreekse levering speciaalbier van brouwer aan bar

Direct na het afvullen op fust en/of blik haalt een koerier je bestelling op en bezorgt hem rechtstreeks aan jou. Dus geen tussentijdse opslag maar snelle, landelijke levering voor optimale versheid. En gratis bezorging vanaf 3 fusten/traytjes (blik).