We mogen weer! Verras je gasten met verse, unieke speciaalbieren.  

Pale Ale is zo’n stijl die alles, en tegelijk helemaal niets, zegt over het bier in kwestie. Pale: dat betekent bleek en verwijst naar het simpele feit dat het in ieder geval geen donker bier is; de kleur kan variëren van stroblond tot licht amber. Ale is niet anders dan het Engelse woord voor ‘bier van bovengisting’ en geeft dus een smaakrijke drank aan. Het is een parapluterm waaronder vele substijlen vallen: Speciale Belge, Mild, Bitter en - natuurlijk - India Pale Ale.

Moor Beer hecht aan Engelse traditie en Nor’Hop past daar naadloos in: stiff upperlip, zacht en bijna romig, paart het een hoge doordrinkbaarheid aan een geraffineerde en complexe smaak. De fruitige elementen in het aroma komen van de bovengist, die deze ‘esters’ creëert. Hieraan worden klassieke Engelse hopsoorten toegevoegd die een thee achtige smaak en aroma leveren. Het resultaat is goed voor 100/100 punten op Ratebeer en een 15e plek in de all-time rankings van de bierstijl 'Blond Ale' op hetzelfde platform.

Dit bier wordt afgevuld op Keykegs, wij pikken het voor je op in Bristol, UK en leveren het direct daarna, in week 48, bij je af. Bezorging is gratis vanaf drie fusten.

ABV 4.1%
Inhoud fust
resterend

€109 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten