We mogen weer! Verras je gasten met verse, unieke speciaalbieren.  

Cendre

Een wonderlijke groep mensen, uit verschillende landen, brouwt een wonderlijk bier: een mix van verschillende stijlen. Black India Saison, veel gekker gaat het niet worden. Wel past het prima in de gedachten en waarden die Siphon, beste nieuwe brouwerij van België volgens de gebruikers van Ratebeer en meervoudig prijswinnaar op de World Beer Awards eerder dit jaar, aanhangt.

Verwacht dus een donkerkleurig bier (Black), waarbij de kleur afkomstig is van de Britse mout en die je zo maar aan een stout kan doen denken. Verwacht een verleidelijk hoparoma (India) dat je aan een Amerikaanse IPA kan doen laten denken: Citra hop zorgt voor een zweem van dennennaalden, een beetje meloen en een tikje harsachtig. Het bier heeft verder een droog karakter (Saison) met een sinasachtig aroma, het resultaat van de Pacman-achtige gist. Al met al is Cendre op het eerste gezicht een bier dat je in verwarring brengt – maar al na de eerste slok weet je dat het wel snor zit. 

Dit bier wordt afgevuld op Dolium fusten met een A-koppeling (vlakschuif). Wij halen het bier voor je op bij de brouwerij en leveren het direct daarna, in week 44, bij je af. Bezorging is gratis vanaf drie fusten.

ABV 6.5%
Inhoud fust
resterend

€105 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten