We mogen weer! Verras je gasten met verse, unieke speciaalbieren.  

Hibiscus Pale Ale

Het leven van een brouwer gaat niet per se over rozen: is zo langzamerhand niet alles wel eens een keer geprobeerd? Ha, laat ons niet lachen! Een prachtig voorbeeld bieden wij je deze week aan vanaf de Horecava: een collaboration van Stone Brewing Berlin met een van de leidende Italiaanse craft brewers, Lambrate uit Milaan. Dat wordt dus grondig maar experimenteel brouwen (het Duitse Stone) met stijlvolle verzorging (Milano!).

De inspiratie halen de brouwteams uit onverwachte hoek: in Senegal drinkt men Bissap. Een tradtionele donkerrode hibiscusthee waarbij een rijk kruidenmengsel wordt toegevoegd. Dat inspireerde tot een voluptueus winterbier, op smaak gebracht met citrusschil en nootmuskaat, waarbij frisse citrustonen van hop voor de broodnodige balans zorgen – zoet en bitter vinden we hier terug in een perfecte harmonie.

Deze amberkleurige pale ale wordt na je bestelling afgevuld op KeyKeg fust(en) en wordt door ons begin februari bij je bezorgd. Bestel drie fusten en we bezorgen je bestelling gratis!

ABV 6.2%
Inhoud fust
resterend

€89 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten