We mogen weer! Verras je gasten met verse, unieke speciaalbieren.  

Bliss Point

American pale ale: wat wil dat zeggen? Heel eenvoudig en tegelijk onvoorstelbaar ingewikkeld: overal waar ‘American’ voor staat is hoprijk, aromatisch en in your face. Pale ale wil dan weer niets meer zeggen dan dat het een niet-donker (want pale) bovengistend bier (want ale) is - dat zegt alleen niets over de smaak. Reken hier op het volgende: net geen IPA, maar wel hoppig.

Bliss point is overigens een heerlijk Engels woord dat “gelukzaligheid” betekent, en in het gastronomische vakjargon zoveel betekent als “de optimale hoeveelheid van een ingrediënt in het groter geheel”. Bliss Point is niet strak gefilterd - wazig, mistig zelfs, en de eiwitdeeltjes die je ziet geven extra smaak. Verder staat ‘ie stijf van de lekker vette, sappige Amerikaanse hopsoorten Cascade, Simcoe, Azacca en Citra - de hele tropische fruitmand is opengetrokken!

We halen dit bier in het begin van het nieuwe jaar voor je op in Bakewell zodat we het in week 2 bij je kunnen bezorgen. Dit bier wordt afgevuld op KeyKegs. 

ABV 5%
Inhoud fust
resterend

€99 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten