In verband met COVID-19 bieden we tijdelijk geen nieuwe bieren aan.  
Unieke en superverse speciaalbieren Gratis bezorging vanaf 3 items Eenvoudig achteraf betalen

Transport en levering

We werken voor de bezorging van jouw bieren samen met PostNL. Je bier wordt in een speciale doos afgeleverd binnen een vooraf aangekondigd tijdvak. Als er niemand is om het pakket aan te nemen, proberen we je bestelling bij je buren af te leveren.

De transportkosten bedragen €8,95 per zending. Als je drie of meer fusten of traytjes bestelt betaal je geen transportkosten. De kosten worden berekend als je je bestelling plaatst.

De levertijd is afhankelijk van het land van herkomst van het bier en het moment van afvullen. Omdat de levering direct na afvullen plaatsvindt, is er geen onnodige opslag en krijg je het bier altijd in optimale staat binnen. We sturen je een e-mail met track & trace informatie als we jouw bier(en) meegeven met de koerier.

De fusten worden op iedere dag van de week geleverd, behalve op zon- en feestdagen.

Onze bezorgpartner heeft een track & trace service waarmee je je bestelling kunt volgen. 

Nee, Brewfinder heeft geen fysiek afhaalpunt.

Met vragen over de levering kun je contact opnemen via  support@brewfinder.nl of op 076 20 45 222.

Stuur een e-mail met je bestelnummer en een omschrijving van het probleem naar support@brewfinder.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de zaak op te lossen. Weiger in ieder geval de fusten en trays die je niet hebt besteld en geef ze mee terug met de vervoerder.