Speciaalbier groothandel alternatief

Brewfinder: jouw alternatief voor de speciaalbier groothandel

Biedt de speciaalbier groothandel waar je nu gebruik van maakt niet genoeg mogelijkheid om te je te onderscheiden van de rest in jouw aanbod? Brewfinder biedt jou een aanvulling voor groothandel speciaalbier: de meest exclusieve bieren op fust, eenvoudig online te bestellen en altijd vers op de tap.

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Exclusief aanbod

Als een groothandel speciaalbier verkoopt, bestaat het assortiment vaak voornamelijk uit grote merken die altijd beschikbaar zijn. Daarbij verandert het aanbod maar in beperkte mate, en heb je waarschijnlijk dezelfde speciaalbieren op de tap als veel andere horecagelegenheden. Brewfinder doet dit anders: onze experts selecteren de meest unieke bieren van ambachtelijke brouwerijen van over de hele wereld. Natuurlijk zitten er klassiekers bij zoals Amerikaanse IPA’s, Belgisch abdijbier en Duits witbier, maar ook bieren uit nieuwe bierlanden, zoals Estland of Zweden. Bij Brewfinder zijn er altijd maximaal drie verschillende bieren beschikbaar, en het aanbod verandert elke week. Deze zeldzame bieren zijn exclusief voor de horeca een korte tijd beschikbaar en alleen op fust te bestellen. Bij Brewfinder is speciaalbier dus ook echt speciaal. Zo heb je nooit meer hetzelfde bier op de tap als de concurrent!

Het meest verse bier

Een ander groot verschil tussen de speciaalbieren van Brewfinder en groothandel speciaalbier is het leveringsproces. Bij groothandels liggen alle horecabieren in het assortiment vaak op voorraad in opslag voordat jij jouw bestelling plaatst, en worden de bestellingen vanaf daar verzonden. Het bier zit dan dus al een behoorlijke tijd in het fust voordat je het kunt schenken. Als speciaalbier leverancier streven we er bij Brewfinder naar om de route van het brouwvat tot jouw tap zo kort mogelijk te maken. Het bier wordt altijd pas op de fusten getapt nadat jouw bestelling voltooid is, en daarna zo snel mogelijk afgeleverd. Geen onnodige tussenstations, verser kan niet!

Bestel snel en gemakkelijk online

Bij Brewfinder is het bestelproces zo makkelijk mogelijk gemaakt. Zo kun je met een paar klikken jouw fust speciaalbier online bestellen en betalen. Dankzij onze one way fusten hoef je geen emballage te betalen. Eventueel kun je gemakkelijk een fustkoppeling aan je bestelling toevoegen. Na het plaatsen van jouw bestelling houden we je goed op de hoogte van de status van de bestelling met regelmatige updates. Op je persoonlijke dashboard vind je eerdere bestellingen in een duidelijk overzicht.

Word nu lid van Brewfinder!

Ben jij overtuigd van Brewfinder als alternatief voor de speciaalbier groothandel en ben je benieuwd naar de exclusieve, ambachtelijke speciaalbieren van Brewfinder? Meld je dan hier aan voor de notificaties, en je ontvangt elke week een e-mail of sms met de nieuwe aanwinst in het assortiment.