Craft beer kopen

Het meest bijzondere craft beer op jouw tap!

Wil jij jouw gasten regelmatig bijzondere en nieuwe craft bieren serveren, maar wil je niet inleveren op de versheid en kwaliteit van het bier dat je serveert? Brewfinder brengt jou wekelijks het meest exclusieve craft beer op fust. Nieuwsgierig? Lees snel verder en ontdek wat Brewfinder jou te bieden heeft!

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Craft beer op fust

Craft beer is momenteel aan een opmars bezig.. De echt unieke craft bieren zijn meestal echter moeilijk verkrijgbaar. Dus hoe kun je je onderscheiden van andere horecazaken met een bijzonder aanbod? Bier van de tap is nog altijd lekkerder dan uit de fles, zal menig bierkenner weten. Dat is niet voor niets: het horecabier wordt in een fust goed beschermd tegen licht en continu gekoeld. Ook staat er constante druk op het bier. Dit komt het koolzuurgehalte ten goede, en dus het mondgevoel en de karakteristieke schuimlaag. Brewfinder biedt jou het beste van twee werelden: een exclusief aanbod van ambachtelijke craft bieren, alleen op fust verkrijgbaar. En dat is nog niet alles, want ons craft beer is ook nog eens zo vers als maar kan! Wij zijn er trots op dat onze bieren de korste route van het brouwvat tot bij jou op de tap afleggen. Een craft beer vat wordt namelijk in de brouwerij gevuld nádat jij je bestelling hebt gedaan, en daarna zonder onnodige tussenstations bij je afgeleverd.

Altijd bijzondere craft bieren

Onze bierexperts hebben een wereldwijd netwerk van ambachtelijke craft beer brouwerijen, en zijn altijd bezig met het ontdekken van nieuwe en unieke bieren. Hierdoor kunnen we wekelijks een nieuw uniek craft bier aanbieden, dat voor drie weken beschikbaar is. In ons aanbod vind je onder andere limited editions, eenmalige brouwsels en collabs tussen meerdere brouwerijen. Het craft bier komt zowel uit landen die erom bekend staan, zoals IPA’s uit Amerika, abdijbier uit België en stouts uit Groot Brittannië, als uit landen waar je misschien niet direct aan denkt, zoals Zweden of Estland. Natuurlijk hebben we ook geregeld bier van eigen bodem! Onze craft bieren zijn alleen voor de horeca verkrijgbaar, en zijn altijd maar tijdelijk beschikbaar. Zo schenk je jouw gasten iets nieuws, unieks én vers.

Plaats snel jouw eerste bestelling bij Brewfinder!

Ben jij net zo enthousiast over onze bijzondere craft bieren als wij? Bestel dan snel jouw eerste craft bier fust gemakkelijk online! Het bestelproces is zo makkelijk mogelijk gemaakt, zodat je niet onnodig lang bezig bent. Een fustkoppeling kun je eenvoudig toevoegen aan de bestelling indien nodig, en over onze one way fusten betaal je geen emballage. Als je elke week als allereerste op de hoogte wilt zijn van het nieuwe aanbod van Brewfinder, meld je dan hier aan voor onze notificaties; dan ontvang je een wekelijkse e-mail of sms over onze nieuwste aanwinst!