Fust speciaalbier kopen

Altijd een unieke selectie speciaalbieren op fust bij Brewfinder

Speciaalbier op fust

Bij Brewfinder vind je het meest exclusieve aanbod van uniek speciaalbier op fust met wekelijks een nieuw aanbod. Dit is niet alleen voordeliger dan het inkopen van losse flesjes, het komt ook nog eens ten goede aan de smaak van het bier; van de tap is en blijft natuurlijk het allerlekkerst. Anders dan bij andere groothandels of speciaalbier leveranciers is het fust speciaalbier dat je bij Brewfinder koopt zo vers als maar kan. Het fust wordt namelijk pas nádat je je bestelling hebt gedaan gevuld met het door jouw gekozen bier. Vervolgens wordt het fust speciaalbier zo snel mogelijk bij jou bezorgd, dus zonder onnodige tussenstappen. Op deze manier garandeert Brewfinder dat het speciaalbier een zo kort mogelijke weg heeft afgelegd van de ketel in de brouwerij tot bij jou op de speciaalbier tap, zodat jij het verse bier voor jouw klanten kunt inschenken.

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Elke week een nieuw bijzonder bier

Als je graag regelmatig iets nieuws en speciaals hebt om aan je gasten te schenken, dan is Brewfinder de perfecte plek voor jou. Het assortiment bestaat uit ambachtelijk gebrouwen unieke speciaalbieren, eenmalige brouwsels, limited editions en collabs, dat wil zeggen samenbrouwsels van verschillende brouwerijen. Dit betekent echter ook dat de voorraad altijd beperkt is, dus wees er snel bij! Jouw speciaalbier kan uit alle hoeken van de wereld komen. Of het nu bier is uit bekende bierlanden, zoals IPAs uit Amerika, stouts uit het Verenigd Koninkrijk, abdijbier uit België en witbier uit Duitsland, of bier uit landen waar je misschien niet direct aan denkt, zoals Zweden of Estland. Natuurlijk zitten er ook regelmatig bier van eigen bodem tussen. Normaal gesproken zouden veel van deze speciaalbieren onverkrijgbaar zijn in Nederland, maar dankzij Brewfinder zijn ze nu binnen handbereik. De experts van Brewfinder zijn altijd bijzondere horecabieren op het spoor en hebben een groot wereldwijd netwerk van contacten bij ambachtelijke brouwerijen. Zo kun je er zeker van zijn dat je elke keer weer een nieuw, interessant speciaalbier fust aangesloten hebt. Daarmee kun jij jezelf onderscheiden van alle andere horecagelegenheden.

Meld je aan voor de wekelijkse update

Hoe werkt het?

Elke week kun je kiezen uit drie bijzondere speciaalbieren, waarvan er elke week één nieuw is in het aanbod. Deze bieren zijn exclusief voor de horeca en alleen verkrijgbaar bij Brewfinder. Bij Brewfinder bestel je jouw fust speciaalbier snel en eenvoudig; met een paar klikken is het gedaan. Je betaalt geen emballage dankzij de one-way speciaalbier vaten van 20 liter, en bestelt indien nodig eenvoudig een fustkoppeling erbij. Deze fusten zijn na ontluchting recyclebaar, dus beter voor jou én voor het klimaat. Bij een bestelling van drie of meer fusten worden ze gratis bij je afgeleverd. Op jouw persoonlijke dashboard vind je updates over je huidige bestelling, en een duidelijk overzicht van je voorgaande bestellingen. Heb je een vraag, klacht of opmerking? Neem contact op via support@brewfinder.nl of bel naar 076-2045222; wij staan altijd voor je klaar.

Altijd op de hoogte blijven

Ben jij al enthousiast geworden over de speciaalbieren op fust van Brewfinder en kun je niet wachten om je eerste fust speciaalbier of craft beer te bestellen? Kijk dan snel op onze website voor het huidige aanbod. Wil je niets mislopen en als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbod? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse notificaties van Brewfinder. Deze zijn beschikbaar per email en ook per gratis sms (je ontvangt maximaal één sms-bericht per week). Uitschrijven voor deze updates kan natuurlijk wanneer je maar wilt.