Horecabier kopen

Brewfinder heeft het horecabier voor jou!

In de meeste horecagelegenheden vind je één of twee huismerken pils op de tap, en misschien een speciaalbier van de grote merken. Zijn er minder bekende horecabieren beschikbaar, dan kun je die bijna altijd alleen op fles kopen. Zie jij het niet meer zitten om alleen maar standaard horecabier te serveren? Wil je je kop boven het maaiveld uitsteken en opvallen met je aanbod aan horecalbieren, en dan het liefste op de tap? Dan is Brewfinder de juist plek voor jou! Bij ons kun je het meest exclusieve aanbod van horeca bier kopen: zeldzame en spannende horecabieren op fust. Dankzij de wekelijkse wisseling in het aanbod kun je jouw gasten elke keer weer een nieuwe ervaring bieden.

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Exclusieve speciaalbieren op fust

Wanneer we zeggen ‘het meest exclusieve aanbod’, dan menen we dat ook! Het netwerk van onze bierexperts bestaat uit ambachtelijke brouwerijen in alle hoeken van de wereld, die voor ons unieke horecabieren brouwen, zoals limited editions, one-offs en collabs (samenbrouwsels van verschillende brouwerijen). We brengen je nieuwe interpretaties van klassiekers zoals IPA craft beers uit Amerikaanse, Britse stouts, Duits witbier en Belgisch abdijbier, maar ook spannende nieuwe creaties van eigen bodem of uit nieuwe bierlanden als Estland en Zweden. We bieden op elk moment maximaal drie van deze unieke speciaalbieren aan, die elk drie weken te verkrijgen zijn, of zolang voorraad strekt! Elke week wisselt het aanbod en kun je samen met je gasten een nieuw spannend horecabier ontdekken, dat ze zo goed als zeker nog nooit eerder hebben geproefd! Alle horecabieren zijn alleen als vat speciaalbier te verkrijgen, zodat het bier op z’n best blijft.

Verser dan vers horecabier

Het meeste horecabier wordt op grote schaal geproduceerd, in flessen of fusten gedaan en verkocht. Vervolgens wordt het door de distributeurs opgeslagen, waarna het vanuit warenhuizen wordt geleverd. Het bier heeft dus al een flinke tijd buiten het brouwvat doorgebracht voordat je het aan je gasten schenkt. Dit doen we anders bij Brewfinder! Anders dan bij andere speciaalbier groothandels worden al onze bieren alleen op fust verkocht, dus geen flesjes. Maar het wordt nog beter: pas als je bestelling rond is vult de brouwerij de fusten speciaalbier, die vervolgens zonder tussenstops naar je toe worden gebracht. Op deze manier legt het horecabier de kortst mogelijke route af van de ketel in de brouwerij tot bij jou op de speciaalbier tap. Hier zijn we heel trots op! Dit betekent namelijk dat er niets aan de smaak verloren gaat, en jouw gasten maximaal kunnen genieten van onze bijzondere horecabieren, precies zoals ze bedoeld zijn. Kies daarom voor Brewfinder als jouw speciaalbier leverancier!

Schrijf je in voor de update van Brewfinder!

Sta je al te popelen om in de wondere wereld van onze unieke speciaalbieren te duiken? Wacht dan niet langer en word lid van Brewfinder, zodat horeca bier bestellen weer spannend wordt! Door ons snelle en gemakkelijke bestelproces is het ook nog eens zo gebeurd; binnen een paar klikken ben je al klaar. Over de one way fusten, waar we standaard gebruik van maken, hoef je geen emballage te betalen. Als je nooit iets wilt missen, laat dan hier je gegevens achter en ontvang een wekelijkse update in je inbox! Je kunt indien gewenst ook je telefoonnummer invullen om een sms-notificatie te ontvangen, zodat jij als allereerste op de hoogte bent van onze nieuwste vondst!