In verband met COVID-19 bieden we tijdelijk geen nieuwe bieren aan.  

Collabs, ofwel samenbrouwsels van meerdere brouwerijen, zijn wel een dingetje. De creativiteit spuit eruit en je krijgt knetterende smaakexlosies gegarandeerd. Helemaal als ze worden gemaakt door twee van 's werelds beste craft bier brouwers. Kom er maar in, Jai Jai.

De excentrieke Engelsen van Thornbridge, bekend van Jaipur IPA (90/100 op RateBeer), en de uitbundige Amerikanen van Cigar City (die Jai Alai IPA maken, goed voor 99/100) sloegen de handen ineen om deze hop-forward IPA te maken. Een heuse transatlantische samenwerking dus, waarbij de Amerikanen naar Thornbridge Brewery in Bakewell afreisden om hun succesformule met de Engelsen te delen.

Deze IPA met maar liefst zeven verschillende hopsoorten is een echte smaakbom. Verwacht dus volop aroma’s van dennennaald, rozijn en tropisch fruit die je vanuit je glas tegemoet komen. De kenmerkende bitterheid brengt het geheel in balans en maakt het tot een bier dat zeker de scores van z'n naamgevers zal evenaren.

Dit bier is eenmalig gebrouwen. Na de lagering wordt het supervers afgevuld op Key-Kegs en direct daarna door ons bij je afgeleverd in week 41. Bestel drie of meer fusten en we leveren je bestelling gratis bij je af. Proost!

ABV 6.7%
Inhoud fust
resterend

€99 - .

  • Gratis bezorgd vanaf 3 items
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • Verras je gasten