In verband met COVID-19 bieden we tijdelijk geen nieuwe bieren aan.  
Unieke en superverse speciaalbieren Gratis bezorging vanaf 3 items Eenvoudig achteraf betalen

Hoe houd je de kritische biergast tevreden?

Dat er een bierrevolutie woedt kan je niet ontgaan zijn. Nieuwe brouwerijen, nieuwe bierstijlen, gewaagde experimenten: bier leeft als nooit tevoren. Deze revolutie heeft niet alleen gevolgen voor de brouwers en de consumenten: ook iedereen daartussen heeft zijn doen en laten tegen het licht moeten houden.

De nieuwe marktomstandigheden stellen eenvoudigweg andere eisen aan assortimentsbepaling en logistiek dan toen het bierlandschap nog werd gedomineerd door Koning Pils: het lijkt er niet gemakkelijker op geworden.

Toegenomen productkennis

Bierliefhebbers hebben in de laatste jaren enorm veel bijgeleerd. Waar de kleuren, geuren en smaken in bier vandaan komen: het is niet langer onbekend. Een direct gevolg is dat ‘de’ consument veeleisender is geworden. Jouw klanten verwachten dat je regelmatig iets aanbiedt dat geen ander café in de buurt schenkt. Hij weet, kortom, steeds meer van bier en dat dwingt jou als ondernemer je er ook in te verdiepen. Dat wil je wel, maar er zit maar 24 uur in een dag. Kan er iemand helpen?

Veeleisende consument

Goed, en dan heb je elke twee weken wat nieuws dat ook nog eens uniek is. En nog is het niet genoeg. De veeleisende consument is niet gauw tevreden gesteld: “Is dat bier wel vers? Is dit niet al vijf maanden geleden afgevuld? O, dan hoef ik het niet”. Dat de meeste bieren vers op hun best zijn weet ook de consument steeds meer – maar hoe krijg je bier zo snel mogelijk van ketel naar kraan? Kan er iemand helpen?

Brewfinder

Ja, er kan iemand helpen. Brewfinder is gestart met als missie precies deze vragen voor de ondernemer te beantwoorden – en ook praktisch op te lossen. Elke week bieden wij een uniek bier - altijd eenmalig gebrouwen en alleen als limited release verkrijgbaar - van kwalitatief hoogstaande brouwerijen aan. Die brouwerij kan in Amerika staan, Duitsland, Scandinavië, Spanje of om de hoek, in Nederland. Je bestelt de bieren eenvoudig online. Zo snel mogelijk na het afvullen van jouw bestelling pikken we het bier op zodat het supervers onder jouw kraan staat. In de tussentijd houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling. Jouw bier wordt door een koerier afgeleverd, is met zorg uitgekozen en bovenal uniek. Proost!


Bekijk het aanbod