Speciaalbier leverancier

Wat maakt Brewfinder beter dan de standaard speciaalbier leverancier?

Wil je jouw gasten eens andere speciaalbieren kunnen bieden dan de gemiddelde horecagelegenheid? En dan het liefst speciaalbier op de tap, zodat jouw gasten kunnen genieten van bier zoals het bedoeld is? Dan is Brewfinder de enige juiste plek voor jou! We hebben altijd een exclusieve selectie speciaalbieren op fust, die gegarandeerd niet te vinden zijn bij een gewone speciaalbier leverancier. Lees snel verder en ontdek hoe jij je met Brewfinder kunt onderscheiden van de rest.

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Unieke speciaalbieren

Bij een standaard speciaalbier leverancier vind je meestal dezelfde selectie bieren die overal verkrijgbaar zijn: de bekende merken. Er is in dat opzicht dus weinig tot geen verandering in het aanbod. Vaak heeft elke speciaalbier leverancier een overeenkomst met bepaalde brouwerijen die continu bier leveren. Bij Brewfinder vind je op elk moment maximaal drie verschillende horecabieren, die maar voor drie weken beschikbaar zijn. Het aanbod wisselt elke week en is exclusief voor de horeca. Daarbij hebben we alleen bieren die écht speciaal zijn: onze experts sporen via hun uitgebreide netwerk van brouwerijen de meest unieke ambachtelijke speciaalbieren ter wereld voor je op. Klassieke speciaalbieren zoals smaakvol abdijbier uit België, fris witbier uit Duitsland en fruitige IPA’s uit Amerika, maar ook regelmatig craft beers van eigen bodem, of uit nieuwe bierlanden zoals Zweden en Estland. Zo bieden we jou altijd iets bijzonders, met onder andere exclusieve specials, limited editions en collabs, ofwel samenbrouwsels van meerdere ambachtelijke brouwerijen. Dat onderscheid ons van de speciaalbier groothandels.

Vers speciaalbier op fust

Bij gewone leveranciers speciaalbier wordt bier uit voorraad geleverd en bevindt jouw bier zich dus al enige tijd in opslag voordat je bestelling geplaatst is. Dit doen we bij Brewfinder anders: de brouwerij vult het bier pas op de fusten nádat je jouw bestelling hebt geplaatst. Daarna wordt het bier rechtstreeks naar je toegebracht, dus zonder onnodige tussenstations. Op deze manier houden we de route van brouwvat tot tap zo kort mogelijk, en garanderen we dat jij voor jouw gasten het meest verse bier kunt schenken!

Snel en gemakkelijk online bestellen

Bij een speciaalbier leverancier bestellen is niet altijd even eenvoudig en kan daardoor meer tijd kosten dan je zou willen. Daarom hebben we bij Brewfinder ons uiterste best gedaan om het bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je bestelt en betaalt jouw vat speciaalbier in een handomdraai online. Als je een fustkoppeling nodig hebt, kun je deze makkelijk toevoegen aan je bestelling. Ook sturen we je regelmatig updates over de status van je bestelling en een overzicht van huidige en eerdere bestellingen staat op je persoonlijke dashboard.

Meld je aan!

Ben je klaar om jouw gasten te verrassen met de unieke speciaalbieren van Brewfinder? Meld je dan snel aan! Als je hier je gegevens achterlaat, ontvang je elke week een notificatie in je inbox, en als je je telefoonnummer achterlaat ook via sms. Zo ben jij altijd de eerste die op de hoogte is van de nieuwste aanwinst in ons exclusieve aanbod!