Speciaalbier op tap kopen

Speciaalbier op tap: de beste bierervaringen vind je bij Brewfinder

Het is razend populair en bijna niet meer weg te denken in de horeca: speciaalbier wordt tegenwoordig in bijna alle cafés, kroegen en andere horecagelegenheden verkocht. Hoe zorg je ervoor dat jij jouw gasten kunt verrassen met speciaalbieren die ze nog nooit eerder hebben geproefd? En dan het liefst van de tap natuurlijk, dat blijft toch het lekkerst! Zoek niet meer verder, Brewfinder is dé plek voor jou.

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Speciaalbier van de tap

Als je bij een gemiddelde horecagelegenheid binnenloopt zie je vaak dat er naast de pilseners een paar speciaalbieren op de tap verkrijgbaar zijn. Dit zijn vaak de bekende merken die veel naamsbekendheid hebben en op grote schaal het horecabier produceren. Als er speciaalbieren in het assortiment zitten die minder bekend zijn, dan worden deze soms alleen uit de fles geschonken. De overgrote meerderheid van de bierliefhebbers zal je echter vertellen dat bier van de tap beter van smaak is dan uit een fles. Dit komt doordat het bier in een fust altijd gekoeld blijft, en beter beschermd wordt tegen licht. Daarbij zorgt de constante druk op het bier voor het beste koolzuurgehalte, en dus het beste mondgevoel en de mooiste schuimlaag. Als je jouw gasten bijzondere speciaalbieren schenkt, dan wil je natuurlijk ook graag dat ze het bier op zijn best kunnen proeven: van de tap dus! Brewfinder biedt dé oplossing: elke week wisselt ons aanbod van bijzondere speciaalbieren die exclusief op fust te verkrijgen zijn. Daar komt nog bij dat de vaten pas in de brouwerij worden afgevuld als jij je bestelling hebt gedaan. Dan wordt het zo snel mogelijk en zonder tussenstations bij je afgeleverd, dat maakt ons een snelle speciaalbier leverancier. De speciaalbieren op tap van Brewfinder leggen de kortst mogelijke route af van de brouwerij tot aan jouw kranen. Zo schenk jij dus het meest verse speciaalbier!

Het meest exclusieve aanbod

Niet alleen heb je bij ons het meest verse speciaalbier op tap, maar anders dan bij een speciaalbier groothandel ook nog de zeldzaamste en meest unieke speciaalbieren van over de hele wereld. De experts van Brewfinder gebruiken hun wereldwijde netwerk, bestaande uit ambachtelijke brouwerijen, om keer op keer de de meest unieke speciaalbierenop te duiken. Daarom vind je bij ons elke week nieuwe eenmalige brouwsels, limited editions en collabs (samenbrouwsels van meerdere ambachtelijke brouwerijen). Deze bieren halen we uit bekende bierlanden zoals Amerika, België, Groot Brittannië en Duitsland, maar ook uit Nederland en nieuwere bierlanden zoals Estland en Zweden. Deze bijzondere speciaalbieren zijn alleen bestemd voor de horeca en de voorraad strekt totdat het brouwvat leeg is, dus op is op! Daarom hebben we altijd maar een beperkte hoeveelheid fusten speciaalbier beschikbaar. Bij Brewfinder vind je het meest exclusieve aanbod aan speciaalbieren.

Schrijf je in voor onze update en bestel bij Brewfinder

Sta je te popelen om onze exclusieve speciaalbieren van jouw tap te schenken? Je bestelt jouw vaten speciaalbier eenvoudig online.! Voeg een fustkoppeling toe als je die nodig hebt, en klaar! Meld je aan voor onze update en blijf op de hoogte van ons wekelijks wisselend aanbod unieke speciaalbieren. Laat hier je gegevens hier achter om een wekelijkse notificatie te ontvangen via email, en indien gewenst ook via sms.