Uniek speciaalbier kopen

De meest unieke speciaalbieren vind je bij Brewfinder

Wil je jouw gasten niet zomaar een speciaalbiert inschenken, maar keer op keer een nieuwe ervaring bieden die ze niet snel zullen vergeten? Brewfinder heeft de meest unieke ambachtelijke speciaalbieren ter wereld waar jouw gasten versteld van zullen staan. Lees snel verder en ontdek hoe wij het meest exclusieve aanbod garanderen als uniek bier leverancier.

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Uniek exclusief aanbod

Een goed speciaalbier brouwen is op zichzelf al een kunst, maar een bier brouwen dat uniek is en mensen bij blijft, dat is pas echt een uitdaging. De experts bij Brewfinder hebben gelukkig een groot netwerk van contacten bij de beste ambachtelijke speciaalbier brouwerijen. Dit kunnen gevestigde namen zijn, maar ook up-and-coming brouwerijen uit nieuwe bierlanden zoals Zweden en Estland. Deze brouwerijen maken voor ons de meest unieke bieren, limited editions en one-offs die slechts eenmaal gebrouwen worden. Soms bundelen meerdere brouwerijen hun krachten om gezamenlijk een bier te brouwen, dat heet ook wel een collab. Onze speciaalbieren komen vaak uit bekende bierlanden zoals Amerika, België, Duitsland en de Britse Eilanden. We zijn echter ook altijd op zoek naar unieke bieren uit bijvoorbeeld Zweden en Estland. Uiteraard kijken we ook naar ambitieuze brouwerijen in Nederland. Ongeacht waar de speciaalbieren vandaan komen, de unieke speciaalbieren zijn exclusief voor de horeca en altijd maar voor drie weken beschikbaar. We hebben altijd een beperkte hoeveelheid van een onze bieren. Elke week wisselt het aanbod zodat je altijd iets nieuws hebt om je gasten aan te bieden.

Vers op het fust

Onze speciaalbieren zijn altijd alleen maar op fust te verkrijgen, omdat bier van de tap de beste smaakbeleving geeft. Niet alleen bieden we de meest unieke en exclusieve speciaalbieren op fust aan, maar we zorgen ook nog eens dat een fust uniek bier zo vers mogelijk is als het bij jou aankomt. We houden de route die het bier aflegt van de ketel in de brouwerij tot jouw tap namelijk zo kort mogelijk. Hoe we dat doen? Ten eerste wordt een fust pas afgevuld in de brouwerij als jij je bestelling hebt gedaan. Vervolgens leveren we het horecabier vanaf daar direct bij jou af en maken we geen onnodige tussenstops.

Bestel snel en gemakkelijk online

Ben je klaar om je eerste unieke bier fust te bestellen? Meld je dan snel aan voor onze update en word lid van Brewfinder! Met ons simpele en snelle bestelproces is het ook nog eens zo gebeurd! Je voegt gemakkelijk nog een fustkoppeling toe als je die nodig hebt. Een groot voordeel van onze one-way fusten is dat je geen emballage betaald. Als je niets wilt missen vul dan hier je gegevens in om een wekelijkse e-mail of sms te ontvangen met het nieuwe aanbod. Zo ben jij als allereerste op de hoogte bent van onze nieuwe unieke bieren.