Vat speciaalbier kopen

Een uniek vat speciaalbier? Kies Brewfinder!

Wil je jouw gasten graag nieuwe en unieke speciaalbieren laten ervaren? Bij Brewfinder hebben we precies wat je zoekt: bij ons vind je het meest exclusieve assortiment van zeldzame ambachtelijke vaten speciaalbier. Zo kunnen jouw gasten deze bijzondere bieren ervaren zoals ze bedoeld zijn; bier smaakt tenslotte toch het lekkerste als het vers van de tap geschonken is. Lees snel verder en ontdek alles wat Brewfinder jou te bieden heeft!

Aanbod speciaalbieren op fust op dit moment

Exclusief aanbod

In ons aanbod speciaal bier vaten vind je onder andere one-offs (eenmalige brouwsels) limited editions en collabs (een samenwerking tussen meerdere brouwerijen). Dankzij ons wereldwijde netwerk van ambachtelijke brouwerijen, weten we uit alle hoeken van de wereld de meest unieke ambachtelijke speciaalbieren aan je aan te bieden.. Britse stouts, Belgisch abdijbier, Duits witbier en Amerikaanse IPA’s komen uiteraard voorbij, maar ook bieren uit nieuwere bierlanden zoals Zweden en Estland kun je bij ons tegenkomen. Natuurlijk hebben we soms ook brouwsels van eigen bodem. We hebben altijd maximaal drie van deze zeldzame horecabieren beschikbaar. Onze bieren zijn gedurende drie weken exclusief voor de horeca beschikbaar waarbij ons assortiment wekelijks met een nieuw speciaal bier vat wordt uitgebreid. Wees er dus snel bij!

Speciaalbier vaten

Voor de meest authentieke en smaakvolle bierervaring adviseren wij absoluut vers getapt bier! Het bier blijft in het vat het best beschermd tegen licht en temperatuur, waardoor de smaak behouden blijft. Bovendien zorgt de constante druk voor het optimale koolzuurgehalte, en dus de stevigste schuimlaag en het beste mondgevoel. Daarom kiezen wij ervoor om alleen speciaalbier vaten aan te bieden, geen flesjes. Je bestelling wordt pas gevuld in de brouwerij nádat jouw bestelling is afgerond. Daarna wordt het direct naar je toegebracht, om de tijd tussen het afvullen van het vat en het tappen van het eerste biertje zo kort mogelijk te houden! Zo garanderen we dat het bier wat jij op de tap hebt zo vers mogelijk is.

Bestel gemakkelijk en snel in onze webshop!

Kun je niet wachten om een van onze unieke speciaalbieren in te schenken voor jouw gasten? Kijk snel op Brewfinder en word lid! Ons bestelproces hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt. Binnen een paar klikken is jouw vat speciaalbier besteld! Je ontvangt regelmatig een update over de status van je bestelling, en op je persoonlijke dashboard vind je een duidelijk overzicht van je huidige en vorige bestellingen. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe fusten speciaalbier bij Brewfinder? Meld je dan hier aan en ontvang wekelijkse een notificatie via email of sms. We hopen je snel te zien bij Brewfinder!